Rólunk

A #hasonmás, a #pót, az #olyanmintha és a #jobbanmegéri világában, maradunk a bevált hagyományos módszereinknél.

Ha valami változik, szólunk!

Meotis

Minőség

Az évszakok, az időjárás, a tehenek élelmezése hatással vannak a tejre, termékeink ízére, állagára. Ez így természetes!

campaign-01

A kézműves eljárásokon alapuló tejfeldolgozás érvényesülni hagyja a természetben végbemenő folyamatokat, változásokat ezért olyan élelmet tud előállítani ami egy gazdag, izgalmas ízvilággal rendelkezik.

Mi úgy gondoljuk, hogy ez a valódi minőség!

Egészség

Vidékünkön is, a tejtermékek előállításának és fogyasztásának évszázados múltja van. Ennek a tejkultúrának az alapja az a megannyi baktérium ami által létrejönnek a különböző termékek, kialakulnak a jellegzetes ízek.

campaign-02

Vidékünkön is, a tejtermékek előállításának és fogyasztásának évszázados múltja van. Ennek a tejkultúrának az alapja az a megannyi baktérium ami által létrejönnek a különböző termékek, kialakulnak a jellegzetes ízek.

A tejet átalakító és a szervezetünket is segítő mikroorganizmusok élő formában találhatók termékeinkben, így folyamatosan fejtik ki jótékony hatásukat.

Szerintünk, egy ilyen termék, csupa egészség!

Frissesség

Az élőflórás tejtermékek tárolása rövid ideig lehetséges. Ebből adódóan, a fejéstől a feldolgozáson át, a vásárlásig és fogyasztásig csak kis idő szabad elteljen ahhoz, hogy a minőség optimális maradjon.

campaign-03

Ezeket a feltételeket a helyi kis feldolgozók megfelelő módon tudják biztosítani. Akik az eljárás előnyeit értékelik tudják, hogy ami friss az romlandó is.

Ez az ára az igazi frissességnek.

Hagyomány

A hagyományos feldolgozás nem csak kétkezi munkát, odafigyelést, helyi sajátosságot, hanem különleges minőséget és sajátos ízvilágot is jelent. Ezek fennmaradása azon múlik, hogy fordítunk-e elég figyelmet táplálkozásunkra, az elfogyasztott élelem minőségére.

campaign-04

Hisszük, hogy a hagyomány nem pillanatnyi érdek, hanem bevált érték!

Közösség

Egymás szomszédságában ismeretlenül is, alkotunk, dolgozunk, éljük külön életünket de valójában függünk egymástól, függünk társaink figyelmétől, támogatásától, segítségétől.

campaign-05

Egymás kötelékében: helyi gazdák, helyi feldolgozó, helyi üzletek és helyi fogyasztó.

Számunkra ez az összefogás a mérvadó!

Meotis banner