Despre noi

În lumea lui #eparcă, #seamănăcu, #etotaia și #semerită, noi păstrăm tradiția, metodele binecunoscute.

Rămâne cum am stabilit!

Meotis

Calitate

Anotimpurile, vremea, hrana vacilor influențează laptele, gustul și textura produselor noastre. Așa e natural.

campaign-01

Metodele de producție bazate pe procedee artizanale de prelucrare a laptelui sprijină transformările, procesele derulate în mod natural și permite obținerea unor alimente cu calități gustative impresionante, bogate.

Considerăm că aceasta este adevărata calitate!

Sănătate

În provincia noastră, realizarea și consumul diferitelor produse lactate au un trecut secular. Această cultură a laptelui se bazează pe multitudinea de bacterii datorită cărora iau naștere diferitele sortimente și se formează gusturile specifice.

campaign-02

Microorganismele care contribuie la procesarea laptelui se regăsesc în produsele noastre în formă vie, astfel își exercită neîncetat efectele benefice.

Noi spunem că un astfel de produs, e sănătate curată!

Prospețime

Păstrarea produselor lactate cu floră vie este limitată în timp. Prin urmare, pentru a păstra o calitate optimă, timpul scurs între muls, prelucrare, achiziționare și consum, trebuie să fie scurt.

campaign-03

Aceste condiții pot fi asigurate corespunzător de micii procesatori locali. Cei ce apreciază avantajele procedurii știu că prospețimea este perisabilă.

Acesta este prețul prospețimii adevărate.

Tradiție

Prelucrarea tradițională nu înseamnă doar meșteșug, dedicație, calitate deosebită, ci și specific local, gusturi autentice. Perpetuarea acestora depinde de atenția pe care o acordăm nutriției, calității alimentelor consumate.

campaign-04

Credem că tradiția nu este o oportunitate de moment ci o valoare certă.

Comunitate

Într-o vecinătate neștiută, creăm, muncim, ne trăim viețile separate, dar de fapt depindem de atenția, sprijinul, ajutorul semenilor.

campaign-05

Fermieri locali, procesatori locali, magazine locale și consumatori local, suntem interdependenți!

Aceste legături ne definesc.

Meotis banner